Japonská podprsenka odhalí, zda je žena skutečně zamilovaná | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Japonská podprsenka odhalí, zda je žena skutečně zamilovaná

Zamilovanost na ženině tváři prý muži poznají podvědomě. Naběhlé červené rty, ruměnec na tváři a zvláštní vůně vycházející z ženina dekoltu. To vše může napovědět o citech a náklonnosti, ovšem nikoli ženě samotné. A pokud váhá, jak u sebe samotné poznat, zda jde skutečně o zamilovanost, musí si pořídit podprsenku Ravijour. Technologie v ní ukrytá totiž všecko změří.

Senzory umístěné v podprsence měří srdeční činnost a napětí v kůži, data pak předávají přes bluetooth aplikaci v mobilu, která vše vyhodnotí. Pokud jsou informace naměřené v ženině těle shodné s daty, která odpovídají zamilovanosti, aplikace ženu upozorní.

Pozná to především tak, že aplikace vyšle zpět signál, aby se otevřelo zapínání na podprsence a k jejímu obsahu se dostaly ruce muže či jiné ženy.

Podprsenka Ravijour True Love Tester však nebude k dostání. „Chtěli jsme vyrobit něco, co by se líbilo lidem, kteří naše prádlo nosí, ale také podpořit romantickou náladu mezi muži a ženami,“ uvedla mluvčí tokijské společnosti Juka Tamurová. Podle ní je podprsenka True Love Tester jen reklamním tahákem a oslavou desátého výročí firmy. Pro komerční účely se však vyrábět nebude.

Aplikace podle Tamurové ale skutečně dokáže měřit činnost srdce a odlišit změny v aktivitě při sportu od změn v aktivitě při zamilovanosti.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud