Jarek Šimek: Domluvil Ivetě akci, na kterou se nedostavila!

Jarek Šimek: Domluvil Ivetě akci, na kterou se nedostavila!

Pěkně naštvaný dorazil na včerejší finále Party Miss, galavečer na podporu hluchoněmých, zpěvák a skladatel Jarek Šimek (37). V tisku i na internetu se totiž dočetl, že už není manažerem Ivety Bartošové.

"Pořádně mi to hnulo žlučí. Prý mě Iveta pustila k vodě a najala si Richarda Dušáka, což je absolutní nesmysl. Jejím manažerem nadále totiž zůstávám já," sdělil chvějícím se hlasem.

Není žádným tajemstvím, že Bartošová střídá své spolupracovníky častěji než ponožky, a tak by nebylo divu, kdyby poohlédla po někom jiném.

"Tohle je ale absolutní lež," vzteká se Šimek. Se zpěvačkou prý mají velké plány, jak ji opět vrátit na české pěvecké výsluní. Jaké, to ale nedokázal, nebo nechtěl konkretizovat.

"Počkejte si a uvidíte," prohodil tajemně.

Co je pravdy na Šimkově tvrzení jsme si chtěli ověřit přímo u Ivety.

Ta se však na zmíněnou akci, kde měla vystupovat a byla uvedena i jako jedna z hvězd na pozvánce, bez udání důvodu nedostavila. Ani nereagovala na telefon.

"Nedivte se, že vám to nebere. Iveta se na chvíli uzavřela před světem. Stejně jako o mně byla o ní napsána řada výmyslů a s novináři momentálně nekomunikuje," dodal Šimek.

ČTĚTE TAKÉ:
Návrat anorexie? Proboha, jen to ne!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud