Jde to i bez pšenice: Nová kuchařka Petry Lamschové a Petra Havlíčka právě vychází!

Jde to i bez pšenice: Nová kuchařka Petry Lamschové a Petra Havlíčka právě vychází!

Ve vydavatelství Mladá fronta v Edici časopisu Dieta vychází nejnovější kniha receptů uznávané autorské dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček. Nejnovější kniha s názvem Jde to i bez pšenice otevírá novou řadu knih.

„Společně s Petrem Havlíčkem jsme vymysleli novou řadu knih Jde to i bez…, které by měly vyjít v Edici časopisu Dieta a kterými bychom chtěli reagovat na moderní trendy v oblasti zdravého životního stylu a hlavně na poptávku trhu. První v řadě je tedy kniha Jde to i bez pšenice. Toto téma je v současné době fenomén a my se v knize, jak je u nás dobrým zvykem, zabýváme jak otázkami ohledně zařazení či vynechání pšenice, či dokonce lepku v naší stravě a tím, co se stane, když lepek přestaneme jíst, zda to může udělat každý, proč je dobré si nechat udělat intoleranční testy, co se z nich dozvíme apod. A protože pro mnohé pak není úplně jednoduché vymyslet, jak poskládat jídelníček, přidali jsme samozřejmě 50 receptů bez pšenice. Sladké i slané,“ říká Petra Lamschová, spoluautorka knihy a šéfredaktorka časopisu Dieta.

V pořadí se jedná již o sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl.

  • Petra Lamschová a Petr Havlíček

Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe? Zhubneme? Budeme mít více energie? Na tyto a další otázky opět odpoví výživový poradce Petr Havlíček a společně s Petrou Lamschovou přidají také spoustu kvalitních, zajímavých, jednoduchých a hlavně rychlých receptů, které vám budou chutnat. Jednoduše: Jde to i bez pšenice!

Klepněte pro větší obrázek

249 Kč | pevná bez přebalu lesklá | 144 stran | 167 x 240 mm

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud