Jean-Claude Van Damme a Kylie Minogue? Fantastické milování v Thajsku!

Jean-Claude Van Damme a Kylie Minogue? Fantastické milování v Thajsku!

Hrdina akčních filmů Jean-Claude Van Damme (51) potvrdil spekulace, že během natáčení filmu Streetfighter (1994) měl aférku s kolegyní Kylie Minogue(44).

Belgičan již dříve naznačoval, že mezi ním a australskou zpěvačkou něco bylo, když společně pracovali na filmové adaptaci populární videohry.

Teď se však, když se ho ptali reportéři listu Guardian, snažil věc nějak zamluvit: "Ale no tak, kdo vám to nakukal? Něco vám řeknu: ptát byste se měli jí. Bude si to lépe pamatovat. Je mi jednapadesát a víte, kolik ran do hlavy jsem dostal při natáčení druhého dílu Postradatelných? Ne, ne. Ne. Ale řekněme, že se to stalo. Tak co? Koho to zajímá?"

Nakonec ale přiznal, že při natáčení v Thajsku k něčemu došlo: "Občas se člověk tak nějak oprostí od věcí... No, nevím. Ano. OK. Ano, stalo se to. Bylo to v Thajsku, něco jsme spolu měli. Krásný polibek a fantastické milování.

Bylo by nenormální nic si s ní nezačít. Je tak nádherná a byla tam přede mnou každý den, s tím fantastickým úsměvem, sympatická, šarmantní - a vůbec si nehrála na velkou hvězdu. Znal jsem Thajsko velmi dobře, tak jsem jí ho ukázal. Je to báječná žena."

Doporučujeme

Články odjinud