Jitka Čvančarová se zlobí: Jsou to lži, žádného chlapa teď nemám

Jitka Čvančarová se zlobí: Jsou to lži, žádného chlapa teď nemám

Když herečka Jitka Čvančarová (32) tančila ve StarDance, neměla chvíli volnou. Přes den trénovala a večer mívala divadelní představení. Teď se půvabná tmavovláska může konečně pořádně vyspat.

"Byl to záhul. Celý den jsem se nezastavila. Že jsem nevyhrála mi nevadí. Neberu StarDance jako soutěž. Nic jsem nechtěla vybojovat. Nikomu z nás o vítězství nešlo. Byli jsme bezvadná parta a myslím si, že v životě je potřeba vybojovat jiné bitvy," řekla Čvančarová.

Během tančení si zpevnila postavu. Jídlo si neupírala, pouze nekonzumovala tučné. Po kachně se zelím by se jí prý špatně hýbalo na parketu.

Psalo se o jejím vztahu s tanečníkem Petrem Čadkem (31). Jitka vztah s libereckým rodákem popírá a tvrdí, že žádného partnera nemá.

"Chlapa teď opravdu nemám. Když se kolem mě někdo mihne na metr, všichni si už myslí, že je to můj partner. Už s nikým nemůžu jít ani na oběd, aby bulvár nenapsal, že je to můj nový milenec," stěžuje si Čvančarová.

Holohlaví ani máničky by jí nevadili
Jak prozradila, její přítel by neměl postrádat inteligentní humor, kouzlo osobnosti a dobré srdce. A nezáleží, zda bude mít hlavu jako koleno, nebo vlasy až na lopatky.

Blíží se Vánoce, které Jitka vždy tráví s rodinou v rodném Mělníku. Herečka se těší na maminčino cukroví, smaženého kapra se salátem a na stromeček.

"Měla jsem ideální dětství, mám úžasnou rodinu. Naše Vánoce jsou tradiční, dodržujeme zvyklosti, protože určitě mají nějaký smysl," svěřila se Čvančarová.

Na rozdíl od vánočních svátků Jitka silvestrovské oslavy nikdy neprožívá. Nemá ráda strojenou zábavu a o Silvestru nejraději pobývá někde v teple na horách u hořícího krbu.

Letos ji kamarádi zvou do Nepálu, kde by společně oslavili příchod nového roku. "Já si ale potřebuji odpočinout. Nevím, zda bych na ty hory měla dostatek sil," přiznává herečka.




ČTĚTE TAKÉ:
Andělská tvář pro Diora!











STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud