Karel Gott: Rád sází na koně!

Karel Gott: Rád sází na koně!

Karel Gott (71) vyrazil včera (3. dubna) s rodinkou na chuchelské závodiště na dostihy. A zatímco se Charlotte Elli (4) a Nelly (2) spíše věnovaly dětským radovánkám, zpěvák obdivoval koně a s napětím sledoval průběh závodů.

"Na dostizích nejsem poprvé, ovšem měl jsem teď delší pauzu, tak si to tu užívám. A musím přiznat, že tomuhle sportu pozvolna propadám," nechal se slyšet mnohonásobný Zlatý slavík.

Na kariéru žokeje ale prý rozhodně nepomýšlí. A překvapivě ne kvůli věku.

"Jsou to takové subtilnější postavy, což tedy já určitě nejsem. Kvůli poněkud vyšší váze by mne asi do sedla žádný zodpovědný trenér neposadil. A ani bych se mu nedivil," řekl se smíchem Karel Gott, který si i v hlavním dostihu Gomba handicapu vsadil. Kolik? To neprozradil.

"Dal jsem něco na Golden Eagla a ještě jednoho koně, ale jeho jméno si teď nevybavím. Vsadil jsem jen tak pro zábavu, abych hlavní dostih mohl prožívat s větším napětím," vysvětlil Karel Gott.

Ani o koupi dostihového koně Karel Gott zatím neuvažuje. Na závodiště se ale prý vydá, pokud mu to čas dovolí, letos ještě několikrát.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Podle používaných přístrojů lze odhadnout, zda se k sobě hodíte!

Doporučujeme

Články odjinud