Karel Gott zazpívá během zahájení mistrovství světa

Karel Gott zazpívá během zahájení mistrovství světa

Zahajovací ceremoniál FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 se bude konat v liberecké Tipsport areně 18. února 2009. Kromě legendárních Deep Purple budou mít diváci v areně i u televizních obrazovek po celém světě možnost setkat se s další hudební legendou.

Zpívat hymnu u příležitosti zahájení světového šampionátu je čest hodná mistra a organizátoři jsou si jistí, že Karel Gott se tohoto úkolu zhostí ve vší důstojnosti, kterou tento okamžik předpokládá. A kdo ví, třeba zlato v hrdle Karla Gotta přitáhne i ostatní drahé kovy na prsa českých sportovců.

„Jsem ráda, že českou hymnu zazpívá právě Karel Gott. Je známý nejen v České republice, ale také v Německu a Polsku a bude tak pro všechny návštěvníky velké show s názvem „Velká bílá noc“ dobrým vyvrcholením večera. Navíc jak se mi sám přiznal, má rád Deep Purply a tak ho snad uvidíme i na jejich koncertu, který následuje hned po oficiální části ceremoniálu,“ říká Kateřina Neumannová, presidentka Organizačního výboru. Jak sama dodává, byla velmi mile překvapena přístupem Karla Gotta k celé události. „Když jsem s ním o této věci hovořila poprvé, řekl, že je to otázka cti a prestiže zazpívat hymnu při takovéto příležitosti,“ říká Neumannová.

Zdroj: ConPro

Doporučujeme

Články odjinud