7
Fotogalerie

Kateřina Kristelová obsluhovala hosty, Dalibor Janda naštvaně odešel!

Otevíračka nové restaurace Havelák se neobešla bez pořádného trapasu. Zpěvák Dalibor Janda, který byl hostem slavnostního večera a byl na něj objednán coby zpestření programu, si zazpíval jen pár písniček, zradila ho technika.

Jeho dcera Jiřina připravená předvést svůj talent, se ke zpěvu vůbec nedostala a to byla asi poslední tečka za trpělivostí autora známých hitů Hurikán nebo Kde jsi. "Zpívání na playback se kritizuje, tak jsem chtěl zpívat živě, bohužel to nešlo ozvučit," zlobil se Janda a naštvaně podnik opustil. Nezastavil ho ani fakt, že tady teklo pivo proudem, k mání byla slivovice, hruškovice a typicky česká jídla od těch nejlepších kuchařů.

Večer si ovšem nenechali zkazit hosté, mezi kterými nechyběly krásky jako Aneta Vignerová a Míša Ochotská, zamilovaný pár Sandra Nováková a Jan Nejedlý, Světlana Nálepková, Ben Cristovao, Michal Foret s přítelkyní, Poláček, Hana Ševčíková, Kokeš nebo pro tento večer sólisté Bořek Slezáček či Kateřina Tůmová Kristelová.

Kateřina, která po porodu vypadá čím dál tím lépe a těší se z toho, že její dcerka Claudinka výborně prospívá a zatím nebyla vůbec nemocná, se ostatně zapojila do večera aktivně, když spolu s Gábinou Partyšovou a Lucií Královou slavnostně přestřihla pásku jako akt pomyslného otevření restaurace. Dívky oblečené stylově do krojů se ostatně na část večera ujaly i obsluhy.

Sandra Nováková a Jan Nejedlý vypadali jako vždy šťastně. Jan ovšem kouřil, pil a vůbec se nešetřil vzhledem k tomu, jak vážně má být nemocný - nedávno se psalo, že trpí rakovinou.

"Aspoň budu dlouho živ, když už mám natištěné parte," komentuje to dnes s úsměvem.

"Ta informace mě ale naštvala, mám rodinu, děti a všichni mi vyděšeně volali, co se děje. Je to nehoráznost, tohle se nedělá. Kdybych se opil, rozbil auto, udělal cokoli a napsalo se to o mně, tak to beru, tohle je ale příliš."

ČTĚTE TAKÉ:
Decastelo: Budu mít holčičku Zuzanku!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud