5
Fotogalerie

Katy Perry spojuje síly s The Sims

Společně s Katy Perry plánuje The Sims Studio vydat hned několik her v rámci série The Sims se speciálním herním obsahem a virtuálními předměty podle Katy.

Prvním počinem v rámci nového partnerství je sběratelská edice The Sims 3 Showtime, která vyjde v březnu 2012. Katy Perry se rovněž zapojí do zcela nové reklamní a marketingové kampaně celé značky.

Katy Perry se stala první zpěvačkou v historii, jež dokázala setrvat v první desítce hitparády Billboard Hot 100 po 52 týdnů. Její deska Teenage Dream byla pětkrát hitem č. 1, čímž se vyrovnala pouze albu Michaela Jacksona Bad, a pomohla jí stát se první zpěvačkou všech dob, která tohoto úspěchu dosáhla.

V nejnovějším dodatku hry se hráč může vydat do nového světa a prožít si vlastní sen o vzestupu do hvězdných výšin v kariérách zpěváka, akrobata či kouzelníka, a dokonce si přivydělávat jako DJ. Ode dneška mohou hráči hru předobjednávat, přinese rovněž exkluzivní plakát a obsah ke stažení v podobě speciálního zábavního podniku a populárních předmětů s motivy Katy Perry (módní doplňky, kytaru, účes a různé pódiové rekvizity).

Bonusem za předobjednávku této verze je speciální zábavní podnik. Ten si lze umístit do vlastního herního světa a využívat jej jako alternativní scénu pro vystoupení Símíků spolu se všemi rekvizitami, zákulisím, osvětlením a speciálními efekty.

ČTĚTE TAKÉ:
Pozor, mnoho tekutin při nachlazení škodí!

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

Doporučujeme

Články odjinud