Kelly Brook: Potrat v pátém měsíci byl největším životním peklem!

Kelly Brook: Potrat v pátém měsíci byl největším životním peklem!

Ještě v dubnu letošního roku si Kelly Brook plánovala, jak pro svou holčičku připraví pokojíček snů. Ale v květnu přišly zdravotní komplikace a jednatřicetiletá kráska plod potratila.

Bylo to v pátém měsíci a pro Kelly vyjma zdravotních potíží představovala celá záležitost nejhorší psychickou újmu jejího života. Až teď o potratu dokáže hovořit.

A nevzpomíná na něj nijak ráda. „Byl to nejpříšernější čas mého života. Celá ta věc byla velmi dramatická. Cítila jsem se prázdná, smutná, provinile a zatraceně,“ přiznala Kelly.

Miminko čekala s přítelem Thomem Evansem, bývalou ragbyovou hvězdou. Otěhotněla s ním neplánovaně, ale dítě si moc přála. A o rodinu se prý teď budou snažit znova.

Ještě v březnu Kelly na svém Twitteru napsala: „Thom a já jsme šťastní, že můžeme oznámit vám všem, že čekáme holčičku. Jsme opravdu moc rádi, pusinky!“

Nadšeně se o těhotenství vyjadřoval i její bývalý partner Danny Cipriani: „Kelly mi v lednu říkala, že čeká miminko. Mám z ní obrovskou radost, bude to báječná máma.“


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Správná podprsenka pro povislá ňadra!!

Doporučujeme

Články odjinud