Kerestešová utrpěla šok, musela natáčet na nuda pláži

Kerestešová utrpěla šok, musela natáčet na nuda pláži

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (25), která se stala jako seriálová manželka Romana Vojtka jednou z nejpopulárnějších postav retro příběhu Vyprávěj, zažila také natáčení na nuda pláži v Německu.

Moře bylo šíleně studené a všichni kolem dokola nazí.

"Voda, to byl velký šok. Zprvu jsem si myslela, že z nuda pláže budu mít trauma na celý život. Ale brzy mi ta nahota nepřišla tak nepřirozená," svěřila se herečka z křesťanské rodiny z Hlinného, která hrávala na varhany v kostele a zpívala ve sboru.

V první části Vyprávěj byla přitažlivou blondýnkou, v jeho pokračování je tmavovláskou: "Myslím si, že jako tmavovláska jsem přitažlivější než blondýna. Však také tmavé vlasy ke mně patří. Narodila jsem se s nimi a cítím se v nich líp."

Seriál Vyprávěj výrazně vstoupil do života Andrey Kerestešové. Z neznámé slovenské herečky se díky němu stala hvězdou.

"Především jsem během něj dospěla. Každý den se při natáčení něčemu přiučím. Snažím se čerpat zkušenosti od starších, zkušených herců. Také jsem bývala strašně spontánní. Teď už vím, že si musím vždycky pořádně rozmyslet, co chci říct a udělat," uzavřela slovenská kráska, kterou čeští televizní diváci objevili vůbec poprvé před časem ve velmi úspěšné sexy reklamě jednoho telefonního operátora.



Andrea je nyní bez přítele. Největším kamarádem je jí kocour Kvík. Až herečka pojede na dovolenou, postarají se o něj její rodiče.

Kerestešová vyrazí do světa, až seriál dotočí. A bude to dámská jízda. "Loni jsem byla v Africe a Indii. Když to vyjde, pojedu do Kambodže. Moje nejlepší kamarádka se tam věnuje charitativnímu projektu," těší se už teď Andrea.



ČTĚTE TAKÉ:Hložek pije i během vystoupení!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud