Kodetová se pomazala blátem, hrála si na Lovce mamutů

Kodetová se pomazala blátem, hrála si na Lovce mamutů

Herečka Bára Kodetová (41) byla v hotelu Evropa jednou z kmoter psychothrilleru Vladimíra Baráka Lapena mezi muži. Při samotném křtu se svěřila, že podobnou literaturu má ráda, nebo dokonce i vyhledává. Četba je pro ni prý relax, ale i poučení.

"Napínavé, dobrodružné příběhy mám hodně ráda, stejně jako třeba detektivky. S chutí si přečtu taky klasiku a samozřejmě romány i humorné knížky. Když byly dcery malé, čítávala jsem jim i pohádky a několik jsem si jich i sama upravila nebo vymyslela," nechala se slyšet Kodetová.

Bára je velice vytěžovanou herečkou, čas počítá na minuty, ale své vášni a lásce, čtení, věnuje téměř každou volnou chvilku. A to ji drží už od dětských let.

"Knížky jsem měla ráda už jako malá holka. Vzpomínám si, že kdysi dávno byla mou nejoblíbenější kniha Eduarda Štorcha Lovci mamutů. Tu jsem četla několikrát a inspirovala mne i ke hrám. Jednou jsem se pomazala blátem jako pravěký člověk a táta mne pak musel postříkat hadicí, aby ze mne ta špína slezla," zavzpomínala Kodetová s úsměvem.

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková se chce po porodu syna "Neptuna" vrátit k modelingu

Doporučujeme

Články odjinud