Litevská společnost blondýn chce na Maledivách svůj blonďatý ostrov

Litevská společnost blondýn chce na Maledivách svůj blonďatý ostrov

Litevská společnost Olialia zaměstnává jen blondýny. Založila ji blondýna Giedre Pukienová, která chce vymýtit předsudky, že blondýny jsou hloupé. A proto zaměstnává výhradně blonďaté vysokoškolačky, jimž dává práci v mnoha oborech od potravinářství po softwarový design.

Ovšem nově chce proniknout také do cestovního ruchu. Hodlá získat jeden maledivský ostrůvek, na němž by pracovaly opět a jen blondýny.

Ale i cestovní kancelář dopravující turisty na ostrov by byla řízena a provozována výhradně blondýnami, kterými by musely být také pilotky a letušky.

„Naše dívky jsou velmi chytré a mají vysokoškolské tituly. Všechny chtějí něčeho v životě dosáhnout. Mají spoustu podnikatelských nápadů,“ tvrdí Pukienová, jejíž společnost podniká v 75 různých byznys sektorech.

Resort na Maledivách má být otevřen v roce 2015, představen byl o víkendu ve Vilniusu v baru provozovaném blonďatou společností Olialia.

„Je to rasistické a neměli by to na Maledivách dovolit,“ zlobí se Maledivané na svém webu Minivan.

Ale Olialia se může dostat do problémů už jen tím, že jako člen EU nesmí diskriminovat při náboru zaměstnanců na základě barvy pleti či dokonce vlasů.

ČTĚTE TAKÉ:Kubelková otočila: Raději se vdát, než žít na psí knížku!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud