Lounová a Nývltová: Chceme se vdávat, ale nemáme ženichy!

Lounová a Nývltová: Chceme se vdávat, ale nemáme ženichy!

Kolegyně, zpěvačky Olga Lounová (30) a Kamila Nývltová (22), navštívily salón se svatebními šaty. Důkladně si nabízené modely prohlédly, osahaly a cvičně jen přitiskly k postavám.

Ale u toho i skončily.

Obě dámy totiž prozradily, že jsou v současné době bez vážné známosti. Ovšem jak hned podotkly, nejsou lovkyně chlapů a na toho osudového si počkají. Rozhodující prý není čas, ale cit. Není prý kam spěchat a co není dnes, může být třeba zítra.

"Samozřejmě proti svatbě nic nemáme, ale prostě momentálně nějak nejsou chlapi. Za každou cenu do vztahu vlétnout nechceme," svěřily se Olga s Kamilou. V hledáčku se zatím neobjevil on, jejich srdce šampion.

Olga sní o chlapovi na celý život.

"Moji rodiče jsou spolu třicet let a klape jim to skvostně, proč bych něco podobného nemohla prožít i já?" položila si otázku a hned si na ni i odpověděla: "Asi je trošku jiná doba a lásek na celý život ubývá. Je to o hledání a já mám čas."

Kamila je o nějaký ten pátek mladší, a tak si obavy o budoucnost tolik nepřipouští.

"Mám strašně práce a času pomálu. I o prázdninách budu mít honičku, takže co bude, bude. Jedno vím jistě. Letos na krátkou dovolenou nepojedu s chlapem, ale s rodiči, a to do Chorvatska," dodala Nývltová.


ČTĚTE TAKÉ: Munzarová se vrací do Ordinace a chystá dovolenou s Trnavským!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud