Luba Skořepová změnila image a omládla o dvacet let

Luba Skořepová změnila image a omládla o dvacet let

Dlouholetá členka Národního divadla Luba Skořepová (87), která hrála ve svých sedmnácti letech v Kremelském orloji šedesátiletou, dnes má ve svém rejstříku i "sedmnáctku".

I když prodělala operaci kyčlí, běhá jako čipera. Píše knížky a objeví se opět i v televizním seriálu. Tentokrát jako trafikantka Plecitá v Cukrárně. Teď změnila image.

"Kolegyně v Národním divadle mi říkaly, že mám staromódní účes. Že ony všechny mají moderní sestřihy vlasů, jen já ne," svěřila se.

Prý jí tvrdily, že by se měla stydět chodit ve starém účesu. Až do toho vstoupila herečka Sabina Králová.

"Sabina mi doporučila jeden kadeřnický salon. A tak jsem tam tedy šla. A když mi řekli cenu, podlomila se mi kolena. Ale pak jsem si řekla, je to jednou za život. A stálo to za ty peníze. Prokoukla jsem," zasmála se Luba Skořepová.

Výrazně novým sestřihem vlasů omládla. Má prý vnější změnu, ale také vnitřní, která není vidět. Vydala dvě knížky - Tajemná síla přírody a Tajnosti herecké a historky všelijaké. A pořád má o ně strach.

"Mám v sobě napětí, stále musím myslet na to, aby se hodně prodávaly," svěřila se Luba Skořepová. A protože tomu tak opravdu je, začala už připravovat další knihu.

ČTĚTE TAKÉ:
Oblékněte se ve stylu Kate Moss!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud