Mahulena Bočanová: Oblečení před revolucí bylo asexualní, nechápu, jak se lidé rozmnožovali!

Mahulena Bočanová: Oblečení před revolucí bylo asexualní, nechápu, jak se lidé rozmnožovali!

Herečka Mahulena Bočanová (43) momentálně exceluje v seriálu České televize Vyprávěj. Libuje si, že při jeho vzniku se sešla tuzemská herecká elita.

Přiznala ale, že natáčení v současnosti nejoblíbenější série českých obrazovek, znovuoživující socialistickou éru, jí nedělá dobře.

"S hereckými kolegy jsme se na place shodli, že jsme všichni měli doma stejný nábytek, dečky, rádia, hrnky. Je to pro nás nostalgie, ale poměrně smutná, protože absence barev a možnosti výběru byla šílená," zavzpomínala Bočanová na dobu před rokem 1989 a dodala:

"Vždy, když skončí natáčení a můžu opustit unylý smutný interiér, vážím si o to víc doby, ve které žiju dnes. I když ta samozřejmě také není bez vady."

Stejný pocit má Bočanová i z šatů předlistopadové éry.

"Vůbec nechápu, jak se lidé v té době mohli rozmnožovat. I to oblečení bylo tehdy neskutečně asexuální a neslušivé. Napadne mě to vždycky, když se na sebe v kostymérně podívám do zrcadla. Cokoli, co tam na mě oblečou, je hodně úsměvné," zažertovala herečka.

"Nechápu, jak to dělala například moje maminka, která i v té době byla taková kočka a vždy jí to moc slušelo. Pamatuji si ji jako nejkrásnější na světě, " zakončila Mahulena své vzpomínání s úsměvem.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: 10 rad, jak předejít vzniku vaginální mykózy!

Doporučujeme

Články odjinud