Maláčová mluví se svými dětmi česky. Ony s ní i anglicky a francouzsky

Maláčová mluví se svými dětmi česky. Ony s ní i anglicky a francouzsky

Míša Maláčová (39), která odstartovala sedmý ročník České Miss, se nedávno provdala za miliardáře Zdeňka Bakalu (49), s nímž má dceru Anabel (4,5) a dva syny - Arona (3) a Arana (1,5).

Protože vždycky toužila po velké rodině, vnímá jejich výchovu jako to nejdůležitější ve svém životě, byť je úspěšnou podnikatelkou.

"Můj sen mít velkou rodinu se mi naplnil. Přitom jsem prožila i chvíle, kdy jsem o tom pochybovala," svěřuje se Míša Maláčová.

Prý se zatím podařilo všechno, o co usilovala. Založila Českou Miss a nakonec vytvořila v Česku jedinou soutěž o nejkrásnější dívku. Má zdravé děti a za manžela třetího nejbohatšího Čecha.

"S dětmi nežiji v Praze, ale v Ženevě. Mluvím na ně česky, aby se naučily češtinu, ale jinak všechny tři děti už mluví také anglicky a francouzsky. Roli maminky pokládám za svoji hlavní roli a doufám, že se v ní nezklamu," dodává Míša.

K dětem má samozřejmě chůvy a vychovatelky. Jinak by nezvládla to množství aktivit, kterými se zabývá.

"Česká Miss se musí každým rokem měnit. Pak mám také na starosti naši rodinnou Nadaci Zdeňka Bakaly, která vysílá nadané studenty do světa. Jsem i majitelkou modelingové a piárové agentury. Opravdu se nenudím, mám pořád co dělat. Když už v něčem pracuji, musím počítat s tím, že se tomu budu věnovat celý život. Jinak by to mohlo špatně dopadnout," myslí si Maláčová.

ČTĚTE TAKÉ: Móda: Radikální řez!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud