Maláčová: Pomluvy kvůli Miss World jsem čekala

Maláčová: Pomluvy kvůli Miss World jsem čekala

Minulý týden získala ředitelka České Miss Michaela Maláčová licenci na soutěž krásy Miss World, která ještě donedávna patřila konkurenční Miss ČR. Krátce na to byla obviněna z toho, že si licenci koupila.

"To jsem mohla od některých ´česky uvažujících´ lidí čekat. Samozřejmě že je to nesmysl," svěřila se šestatřicetiletá Maláčová Korzu.

"Kdybych si tu licenci chtěla koupit, udělala jsem to už v roce 2004. A vůbec bych se tady netrápila pět let soutěžením s Miss ČR a budováním samotné soutěže. A to všechno s jednou licencí. Je to nesmysl od A do Z," řekla ředitelka České Miss, kterou právě Miss ČR v roce 1991 proslavila, když se stala její vítězkou.

Chci jen jednu Miss

A protože teď podnikatelka, která je také trojnásobnou maminkou, vlastní obě "missí" licence na prestižní světové soutěže krásy, chce, aby tu opět fungovala jen jedna Miss, která bude Českou republiku v zahraničí reprezentovat.

"Licenci na takové soutěže si musíte zasloužit. Musíte plnit určité podmínky a potom vám je světový organizátor teprve udělí. Tím, že se teď obě licence dostaly do jedné organizace, spěje to určitě k tomu, aby Česká republika měla opět jen jednu národní soutěž krásy. A to Českou Miss," řekla Maláčová nekompromisně.

Doporučujeme

Články odjinud