Michaela Ochotská: Přítel občas žárlí na Charlieho!

Michaela Ochotská: Přítel občas žárlí na Charlieho!

Herečka a moderátorka Televizních novin na Nově Michaela Ochotská (26) má nečekaný problém. Její přítel Adrian Pituch (28) prý občas žárlí na její osmiměsíční psí miminko, ridgebacka Charlieho.

"Nechápe, že mrněti, i když má pětadvacet kilo a časem z něj bude pořádný macek, se musí člověk věnovat. Charlie vyžaduje totiž neustále moji pozornost, stejně jako přítel Adrian. Ale protože je mrňous, prostě mu musím občas dát přednost," vysvětlila Ochotská.

Moderátorku jsme zastihli v pražské restauraci Kobe, kde se jako milovnice všeho štěkajícího zúčastnila slavnostního předávání ocenění Zlatý chrt.

"Nemohla jsem tady chybět. Jde sice o úplně jiná stvoření, než je můj Charlie, ovšem to nic nemění na mé psí přízni," uvedla Míša.

Svého čtyřnohého kamaráda dostala jako dárek a ze začátku prý si vůbec nebyla jistá, zda si ho nechá a bude vychovávat. Prostě šok.

"Byla jsem hodně překvapená, když na mě začalo kulit oči něco živého, a malinkou chvilku jsem byla mimo. Když jsem ale zjistila, že je to roztomilý mazlík a navíc že časem to bude pořádný hafan ochranář, nebylo co řešit. Teď bych ho nedala za nic na světě," dodala Michaela

ČTĚTE TAKÉ:
Taťána Kuchařová se ztrácí před očima!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud