Míša Nosková okouzluje v operetě, manžel lítá kolem miminka

Míša Nosková okouzluje v operetě, manžel lítá kolem miminka

Míša Nosková (28) se hned po šestinedělí vrátila na muzikálová prkna. Teď září v plzeňském divadle v operetě Netopýr. "Získala jsem v ní vysněnou roli. Celý leden a únor jsem jezdila téměř denně do Plzně na zkoušky. Teď už jezdím jen na představení," září Míša Nosková, která má doma pět a půl měsíce starou Elišku.

Bývalá finalistka SuperStar se hledala, až se našla. Tu ztloustla, tu zhubla, měnila image i milence. Až se usadila. Otěhotněla, provdala se a na divadelních prknech ji potkávají zatím jen úspěchy. Přitom nyní vypadá jako nenápadná učitelka, s upnutými vlasy a s brýlemi. Na jevišti je ovšem hvězdou.

"Netopýr je nádherná opereta. A také díky tomuto představení jsem zhubla skoro pět kilo. Ráno v šest jsem vyjížděla do Plzně a odpoledne jsem se vracela. A teprve tehdy jsem si vždycky vzpomněla, že jsem vlastně vůbec nejedla," vzpomíná Míša.

Nosková se plně věnuje své kariéře. Má totiž báječného manžela, podnikatele Jana Horsáka, který je teď na mateřské dovolené. Zatímco se Míša raduje z aplausu v divadle, on krmí, koupe, přebaluje Elišku.

"Honza to všechno bezvadně zvládá, je úžasný táta. Přitom Eliška je velmi čilá, už se staví na nohy a chtěla by chodit, takže její tatínek má opravdu co dělat. Teď po premiéře mám přece jen trošku víc času, tak se chci Elišce víc věnovat. Určitě nejsem krkavčí máma," uzavírá zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ:
Český lev 2010: Kdo si odnesl ceny a kdo se nejvíce opil?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud