Miss 2010: Vyhraje "derby" Češka, nebo Slovenka?

Miss 2010: Vyhraje "derby" Češka, nebo Slovenka?

Již dnes se utkají v soutěži Miss Česko - Slovensko 2010 vybrané zástupkyně z Česka a Slovenska. Prezidentka slovenské Miss Universe Silvia Lakatošová (37) věří, že její strana má určitě šanci zvítězit.

"Svoje holky znám a vím, že makají a připravují se na vystoupení. Máme tam jednu kočku z Lúčnice, umí nádherně zpívat naživo. Také latinskoamerické tance a břišní tance. Holky se opravdu poctivě připravují, takže věřím, že máme šanci. Ať vyhraje ta nejlepší," svěřila se Lakatošová Korzu.

Jak česká, tak slovenská strana jsou rády, že se konečně někdo utká i v něčem jiném, než je fotbal, hokej nebo zpěv.

"Kamkoli přijedu, všichni říkají, že Češky a Slovenky jsou nejkrásnější na světě. Proč se tedy neutkat v ženské kráse? Vybraly jsme s Táňou Kuchařovou dvanáct dívek, já bych si klidně troufla říct i nejkrásnějších žen na světě, které se mezi sebou v uvozovkách pobijí. Je to super. Co je lepší než česko-slovenské derby?" tvrdí prezidentka slovenské Miss Universe.

Lakatošová věří, že i když vyhraje Češka, pro Slováky to v žádném případě nebude prohra.

"Slováci milují krásu. Jestli vyhraje Češka, nebo Slovenka, je jedno. Ukázalo se to i v Česko Slovenské SuperStar. Martin Chodúr byl jednoznačně lepší než Miro Šmajda a Slováci mu určitě poslali hlasy. Oni jsou v tomhle upřímní. Když pošlou hlas, pak tomu nejlepšímu. A o tom to celé je," dodává Lakatošová.

ČTĚTE TAKÉ:
Roman Vojtek a Josef Vojtek: Jsou příbuzní?!

Doporučujeme

Články odjinud