Miss Váchová: Je víc vidět v Parlamentu než na molu!

Miss Váchová: Je víc vidět v Parlamentu než na molu!

Miss ČR 2003 Lucie Váchová Křížková (26) je teď ozdobou prostor Poslanecké sněmovny. Je totiž parlamentní asistentkou ministra zemědělství Ivana Fuksy, i když o zemědělství téměř nic neví.

"Panu ministrovi vyřizuji administrativní záležitosti, že bych měla blízko k zemědělství, to určitě ne. Znám jen zahrádku babičky a dědy, kteří pěstují rajčata, okurky, zelí, cibuli a salát," přiznává Lucie, která si včas uvědomila, že se věčně nemůže živit modelingem.

Studentka práv a politologie píše teď diplomovou práci.

"Ani nemám čas myslet na to, co bych si pořídila nového na Velikonoce. Věnuji se práci asistentky pana ministra a diplomce. Z modelingu jsem neutekla, ale vybírám si jen zvlášť hezké akce," vysvětluje Lucie.

S manželem Davidem Křížkem (38), který je několikanásobný mistr republiky v jachtingu a o deset centimetrů menší než sto sedmdesát osm centimetrů vysoká Lucie, se už těší na plavbu kolem chorvatských ostrovů.

"Jednou jsem s manželem jela i mistrovství republiky a vyhráli jsme, aniž bych byla zkušená jachtařka. Letos to vypadá jen na rekreační plavbu," dodává.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Nový hit - Parfém s vůní krve!

Doporučujeme

Články odjinud