Miss Válková má nového přítele!

Miss Válková má nového přítele!

Zpěvák Josef Vágner (21) vystupuje v muzikálu Kat Mydlář, kde zpívá nádhernou roli mladého Jessenia. Mezitím ještě stačil navázat romantický vztah s Jitkou Válkovou (19), Českou Miss 2010.

"Jsem strašně rád, že jsem se mohl s Jitkou díky prvnímu duetu blíž seznámit. Je to krásná, fajn holka, která navíc umí opravdu dobře zpívat. A úplně nejlepší je na ní to, že je naprosto normální," prozradil o svém vztahu.

Díky prvnímu nazpívanému duetu prý mezi nimi vznikl krásný, kamarádský vztah. "Dokážeme se spolu bavit o čemkoli a rozhodně se nám nikdy nestalo, že bychom si neměli co říct. Myslím, že se z nás stali velmi dobří přátele," dodává zpěvák.

V současné době spolu pilně pracují na novém duetu a videoklipu. "Právě připravujeme nový videoklip k písni "Pokaždé, když s tebou jsem", který se momentálně začíná hrát v rádiích," říká Vágner.

Text napsal Eduard Krečmar. Na klip se fanoušci ale i ostatní určitě mohou těšit, protože se ho Josef s Jitkou pokoušejí ztvárnit neobvyklým způsobem:

"Rozhodně v klipu, i když je to píseň o lásce, nebudeme chodit po parku a držet se za ručičku. Chceme překvapit a přijít s něčím novým."

Rádi by projekt stihli natočit co nejrychleji, aby se již v letních měsících mohl dostat mezi zamilované posluchače.

POŠLETE SVŮJ PŘÍBĚH:
Staňte se přispěvatelkami Dama.cz a vyhrajte luxusní kosmetický balíček!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud