Monika Marešová si pravidelně odsává tuk

Monika Marešová si pravidelně odsává tuk

I přesto, že má Monika Marešová dvě děti, nepřestává o sebe pečovat. Maminka Jakuba a Matěje si udržuje štíhlou postavu nejen zdravým životním stylem, ale také procedurami v estetickém a proštíhlovacím centru, které pravidelně navštěvuje.

Pod dohledem majitelky centra absolvovala manželka známého moderátora tzv. kryoradiolipolýzu, což je kombinace zmražení tukové tkáně s radiofrekvenční liposukcí. Pro aktivaci kolagenu a vypnutou pokožku si ještě Monika dopřála ošetření estetickou rázovou vlnou.

„Vzhledem k tomu, že jsem mamkou dvou divochů, tak si občas velmi ráda odskočím někam, kde mohu relaxovat a kde o mě pečují.

S Petrou Řehořkovou jsme si padly do oka, a proto je pro mě každá návštěva příjemná. Cítím se tu jako doma a ještě odcházím odpočinutá a krásná,“ prozradila Monika, která na procedury dochází pravidelně minimálně jednou za čtrnáct dní.

Monika Marešová je matkou dvou synů, které má s moderátorem Leošem Marešem. Manželé spolu ale v poslední době nežijí, Leoš po odchodu od rodiny vystřídal několik partnerek. V současnosti se objevuje po boku rovněž provdané Petry Faltýnové. Jeho zatím ještě manželka Monika se se situací již vyrovnala a oba se věnují svým dětem.


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

ČTĚTE TAKÉ:
Češi a sex - Kolik vystřídáme za život sexuálních partnerů a jak moc jsme nevěrní?

Foto: Petra Clinic

Doporučujeme

Články odjinud