Muži darují ženám nejčastěji spodní prádlo, je to ale dárek většinou nejhorší

Muži darují ženám nejčastěji spodní prádlo, je to ale dárek většinou nejhorší

Každý rok se situace u vánočního stromečku v mnoha manželstvích a partnerstvích opakuje. Muži nadělí svým křehčím polovičkám spodní prádlo. Nadělují tento typ dárků velmi rádi. Ale většina žen po rozbalení bude v rozpacích a nadšení více či méně hrát.

Pánové totiž spodní prádlo neumějí ve většině případů vybírat. Volí špatnou velikost, střih, barvu i styl.

Podle odhadů leží v šuplících žen tuny spodního prádla za miliardy korun, které dostaly od svých mužů, jenže ho nechtějí z rozličných důvodů nosit.

„Jen v Británii dostanou spodní prádlo jako dárek dvě třetiny britských žen,“ píše list Daily Mail. Ale polovina z těchto dárků leží nepoužitá ve skříni či skončí v koši. Čtvrtina žen nevezme takový dárek na sebe nikdy, stejný počet jen jednou jedinkrát. A pak ho navždy odloží.

„Pro mnoho mužů je spodní prádlo zmatený a strach nahánějící svět. Pokud ale chtějí při rozbalování vánočních dárků vidět na tváři svých partnerek úsměv, musejí vybírat velmi pečlivě. A to není nijak snadné,“ tvrdí Amanda Lorenzaniová ze společnosti Fox and Rose, která provedla průzkum o spodním prádle jako dárku mezi britskými ženami.

ČTĚTE TAKÉ:
Módní úlety pro rok 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Krásné a voňavé tipy na dárky pro každou ženu

Doporučujeme

Články odjinud