Nebezpečná silikonová ňadra: Elizabeth Starr hazarduje se životem | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Nebezpečná silikonová ňadra: Elizabeth Starr hazarduje se životem

Přemýšlela jste někdy o tom, že byste si nechala zvětšit ňadra, abyste měla plnější dekolt a líbila jste se jak sobě, tak mužům? Některé z vás dokonce seberou odvahu a „pod kudlu“ skutečně jdou. Troufnu si tvrdit, že žádná z vás ale netrumfne Elizabeth Starr, 44letou hvězdu filmů pro dospělé. Ta již 15 let vláčí na hrudi poprsí velikosti O, a to k ní příroda nebyla nijak skoupá. Nadělila jí poměrně velká ňadra. Jí to ale stejně bylo málo…

Rekordní počet operací

Aby těch rekordů na Elizabeth nebylo málo, drží i další rekord. Počet operací, které podstoupila kvůli svým prsům, se vyšplhal na rekordních 63. Bohužel pro ni, ne všechny byly provedeny odborně, řada z nich se musela opravovat a předělávat.

Když se výhoda změní v hrozbu

Díky svému obřímu hrudníku šla Elizabeth z role do role. Filmy s ní se staly ceněným zbožím a vše se zdálo v pořádku. Jenomže ani sama Elizabeth netušila, že jí v hrudníku tiká časovaná bomba. Patnáct vysoce aktivních let v porno průmyslu si vybralo svou daň. Lékaři začali Elizabeth varovat, že pokud svá nepodstoupí oboustrannou mastektomii (odstranění prsů,) zahrává si se životem. Jenže ona je vůči těmto varováním hluchá. Patrně si neuvědomuje, že v případě protržení implantátu jí hrozí totální otrava organismu.

Příčina rizika

Největším rizikem pro Elizabeth není ani tak velikost ňader (i když její páteř asi trpí), ale to, že implantáty mají zkrátka omezenou životnost. Bohužel, nelze je měnit postupně, ale v případě tolika, jako jich ve svém těle má Elizabeth, ani naráz. Proto se ji lékaři snaží přimět k tomu, aby si ňadra nechala odstranit. Ona na to bohužel ale neslyší a raději riskuje holý život s kuriózním odůvodněním: „Už jsem těch operací absolvovala tolik, že další zkrátka NE.“

Tikající bomba

Lékaři Elizabeth opakovaně varují, že její poprsí je v „kritickém stavu“ a potřebuje zásadní rekonstrukci – ideálně odstranění. Vysvětlují jí, že nikdo neví dne ani minuty, kdy implantát může prasknout a silikon zaplaví celé tělo. Celková sepse na sebe nenechá čekat. Ona ale dál trvá na tom, že k ní tato ňadra patří a už si na ně nenechá sáhnout. Naopak, silikonem ještě vylepšuje i své rty (zde jí patrně byl vzorem Kačer Donald.)

Co na to páteř?

Dalším rizikovým faktorem je stav její páteře. Někde se tato nadměrná zátěž projevit musí, a pokud by Elizabeth nezahubily vlastní vnady, čeká ji poměrně bolestné stáří. Někde si ony přetěžované klouby svou daň vybrat musí.

Stačí maličkost…

Kdo z nás občas neupadne. Pro Elizabeth se může i to nejmenší škobrtnutí a upadnutí změnit ve smrtelnou hrozbu. Stačí, aby dopadla „na ústa“ – v jejím případě na ňadra, a může být problém na světě. Ona ale dál trvá na tom, že se nic nestane, a svá obří „óčka“ hrdě vystavuje světu dál. Přejme jí, aby tak mohla činit ještě dlouhá léta.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud