Nejluxusnější mobily na světě: Jak vypadají a kolik stojí?

Nejluxusnější mobily na světě: Jak vypadají a kolik stojí?

Potřebujete nový mobil? Pokud máte dostatek peněz, můžete se inspirovat v naší videogalerii. Některé kousky jsou skutečné skvosty…

V našem videu najdete přehlídku toho nejdražšího ze světa mobliních telefonů. U většiny z nich je základním materiálem zlato a bílé zlato, s diamanty, safíry a dalšími drahými kameny výrobci také nešetřili. Ceny začínají u "skromných" 60 000 Kč a končí na závratných 300 miliónech korunách. Popis tří nejzajímavějšícch najdete pod videem.

Zdroj: www.youtube.com

Top 3:

  • iPhone 5 byl vytvořen na zakázku pro honkongského podnikatele (jeho jméno z pochopitelných důvodů zůstává tajné). Je vyrobený ze zlata, po stranách a na logu společnosti Apple ho zdobí 600 diamantů. Nejdražší součástí telefonu je černý diamant o 24 karátech. Cena tohoto skvostu byla v přepočtu 300 milionů Kč.
  • Mobil Goldstriker iPhone 3GS Supreme stojí závratných 58 milionů korun. Tento exkluzivní model navrhl slavný designér Stuart Hughes. Kryt mobilu je vyroben z 271 gramů čistého dvaadvacetikarátového zlata. Navíc se pyšní více než dvěma sty diamanty. Logo Apple na zadní je tvořeno 53 drahokamy a tlačítko Home je osazeno 7,1karátovým diamantem.
  • Švýcarská společnost GoldVish vyrobila mobil Le million’ Piece Unique . V tomto případě se nejedná o jediný kousek, ale limitovanou edici. Pokud tedy budete mít zájem, můžete si ho pořídit i vy. Cena je v přepočtu 26 000 000 korun. Tělo mobilu je vyrobeno 18karátového bílého zlata a je osázeno 120karátovými diamanty. Na zadní straně telefonu se nachází vyměnitelný pás z krokodýlí kůže a display kryje safírové srdíčko.

Doporučujeme

Články odjinud