Nejpřitažlivější muž planety slaví 50!

Nejpřitažlivější muž planety slaví 50!

Herec George Clooney oslavil v pátek 6. května padesát let. Pro miliony žen a mužů po celém světě je přitom představitelem mužného charisma, přestože i v tomto věku se stále necítí na trvalé závazky.

S modelkou a moderátorkou Elisabettou Canalis, s níž dnes jubileum bude oslavovat, randí už téměř dva roky.

A to je na George poměrně dlouho. Jeho lásky neměly nikdy trvání a hollywoodský idol vždycky přiznával, že jakmile začalo jít do tuhého, tedy že jeho lásky začaly mluvit o manželství a rodině, vzal nohy na ramena a utekl.

V padesáti letech toho George nemá za sebou zrovna málo. Krom bezpočtu milenek také Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli. Pro sošku si přišel v roce 2005 za roli ve snímku Syriana.

Do povědomí diváků se dostal na počátku devadesátých let jako doktor Doug Ross v seriálu Pohotovost. Jako jediný z obsazení tohoto populárního pořadu se však stal hollywoodskou hvězdou nejvyššího formátu.

V roce 1997 byl nominován na Zlatou malinu za nejhorší herecký výkon ve snímku Batman & Robin. Před hereckou kariérou zvažoval profesionální dráhu baseballisty. Žádný tým v USA mu ale nenabídl smlouvu, a tak zkusil George štěstí v Hollywoodu. Živil se svého času také jako prodejce spodního prádla či střihač tabáku.

Manželství se Clooney vyhýbá jako čert kříži, ale přesto si ho jednou krátce zkusil a to s Talií Balsam v letech 1989 až 1993. Dvojnásobný držitel ocenění Nejpřitažlivější muž planety magazínu People se jednou vsadil s Nicole Kidman o deset tisíc dolarů, že se do čtyřiceti let znova ožení. Sázku prohrála a peníze herci skutečně zaplatila.

Jeho bývalá láska Kelly Preston mu věnovala pašíka Maxe, který provázel George řadu let, když v roce 2006 zemřel, Clooney truchlil, jako by přišel o nejlepšího přítele.

STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ:
Iveta Bartošová: Bulvár lže. Nejsem na dně a nepiju!

Doporučujeme

Články odjinud