5
Fotogalerie

Nikol Moravcová: Nahá ve vířivce i hvězda mejdanu!

Blonďatá moderátorka Nikol Moravcová byla v obležení bohatých mužů. Na openingu v Jasné v Nízkých Tatrách na ní mohli oči nechat.

Na večerní párty totiž dorazila bez svého přítele Petra a toho hned využili přítomní boháči. Bujaré veselí pak trvalo skoro do rána a drinky z vodky oceněné v Cannes tekly doslova proudem.

V Jasné si Nikol užila i první sníh. „Na hory se opět moc těším, mám novou výbavičku, nové oblečení, prostě budu celá v novém,“ prozradila Nikol, která lyžuje i jezdí na snowboardu.

Moravcová si našla i čas na odpočinek, protože měla v poslední době hodně hektické období. „Po řádění na sněhu jsem byla hodně vymrzlá, a tak jsem zamířila do sauny a do venkovní vířivky,“ míní Nikol, které to, že má pár kilo navíc, jen svědčí.

„Byla jsem s přítelem dva týdny v Kalifornii, pak týden na Havaji, den jsem byla v Praze a pak jsem zamířila pracovně na Seychely, kde jsem fotila editorial s Lucií Robinson a natáčela i televizní pořad. A v lednu mířím opět pracovně na Malevidy,“ prozradila Moravcová svoje pracovní plány.

Autor fotek: Tatry mountain resorts

Doporučujeme

Články odjinud