Nikol Moravcová: Přítele rajcuje nenalíčená a rozcuchaná!

Nikol Moravcová: Přítele rajcuje nenalíčená a rozcuchaná!

Modelka a herečka Nikol Moravcová (23), sto osmdesát centimetrů vysoká dlouhovlasá blondýna, Miss Internet z roku 2006, si zahrála ve 3D filmu režiséra F. A. Brabce V peřině.

Ztvárnila krásku, která je snem všech mužů. "Já vypadám jako pravá Barbie, ale v reálu taková vůbec nejsem," tvrdí Nikol Moravcová.

Proslavila se už v reklamě jisté banky, v níž si jako nevěsta bere starce pro peníze. Absolventka marketingové školy, reportérka Fashion TV a cvičitelka aerobiku je v životě spíše dračice.

"Jsem takový pankáč uvězněný v těle blondýny. Ve filmu V peřině jsem snem všech mužů a zlý sen žárlivých manželek, prostě krasavice z titulní strany," říká Nikol Moravcová, která doma je prý úplně jiná. Pro film V peřině si před natáčením vždycky pobyla tři hodiny v maskérně.

"Když mě viděl po premiéře filmu můj přítel doma nenalíčenou, rozcuchanou, řekl - teď jsi teprve můj splněný sen," přiznává Nikol, která filmem V peřině si splnila svůj osobní přání.

"Vždycky jsem si strašně moc přála hrát v celovečerním filmu s hereckými hvězdami. A ve filmu V peřině hraji s Karlem Rodenem, Bolkem Polívkou, Eliškou Balzerovou, Lucií Bílou a dalšími, takže se mi to splnilo," raduje se Nikol, která asi opravdu není jen křehkou hodnou blondýnou.

ČTĚTE TAKÉ: Co dělat, aby plavky dlouho vydržely?!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud