Noid: Nechlastám, nekouřím, nežením se!

Noid: Nechlastám, nekouřím, nežením se!

Vašek Noid Bárta (30) se doslova mění před očima. Tytam jsou dlouhé vlasy, lehce se dmoucí břicho, neuvidíte ho už ani s cigaretou a vale dal i alkoholu. Prostě slušňák jak vystřižený. Inu, je na něm vidět, co z drsoně udělá láska. V jeho případě láska k modelce Elišce Bučkové (22).

"No, fakt je, že přítelkyně Eliška na mne blahodárně zapůsobila v mnoha věcech, ale s tím chlastem a kouřením jsem přestal z vlastní vůle. Nedělalo mi to prostě a jednoduše dobře a občas mne dost potrápil žaludek. Teď je vše v pořádku a cítím se i mnohem lépe," řekl Vašek, který "napájecí a hulicí" půst drží už tři týdny a vůbec mu to nedělá problémy.

"Měl jsem z toho větší strach, ale absťákem netrpím a alkohol s cigáry mi fakt nic neříkají. Možná se to dostaví později, ale jsem si jist, že choutky překonám," pochválil se zpěvák a skladatel.

Když už se pomalu stal ideálem, co přerod z Eliščina přítele v manžela? "Na tohle téma se nechci bavit. Je fakt, že jsem zamilovaný, ale to, kdy budou zásnuby nebo svatba, nebudu rozhodně roztrubovat do světa," kategoricky dodal Noid, který se s přítelkyní před pár dny vrátil z dovolené na Maledivách.

"Byla to paráda po všech stránkách. Prostě dovolená snů. Ale zatím jen dovolená, ne svatební cesta," uzavřel Vašek Bárta.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Gábina Partyšová: Ztratila oblé křivky, je tenká jako nit!

Doporučujeme

Články odjinud