Noid s Bučkovou si zahrají Hamleta a Ofélii

Noid s Bučkovou si zahrají Hamleta a Ofélii

Všichni jsou tajemní jako hrad v Karpatech, ale šuškají si to (alespoň někteří) vrabci na střeše. Zpěvák a muzikant Vašek Noid Bárta (30) si zahraje hlavní roli v muzikálu Janka Ledeckého Hamlet.

Ten v obnovené premiéře uvede Divadlo Broadway 22. března 2012. A to není zdaleka všechno. V roli Ofélie by se měla objevit Vaškova přítelkyně, Česká Miss 2008 Eliška Bučková (22). Takže milenci se budou scházet nejen v soukromí, ale i na jevišti!

"Nic nevím, je to v jednání, nerozumím otázce, nezlobte se, ale nebudu to komentovat," tak a podobně reagoval zpěvák na otázky Korza. A nic konkrétního neprozradil.

Nezbylo, než se vydat za autorem muzikálu Jankem Ledeckým, který má k obsazování rolí do svého díla také co říci. Zastihli jsme ho na zkoušce jiného představení, ale udělal si chvilku a poněkud tajemno kolem Hamleta poodhalil.

"Je to samozřejmě věc producenta, ale moje slovo má v tomto případě také svou podstatnou váhu. Navrhl jsem na hlavní roli Vaška Noida Bártu a bylo mi řečeno, že to tak i dopadne.

S tím tajemnem kolem obsazení jste mne překvapili, mám za to, že je rozhodnuto. Nikdo mi neřekl, že to bude jinak. A mimochodem, osobně se na Noida velice těším, bude to skvělý Hamlet," uvedl Janek Ledecký a odkvačil za svými povinnostmi.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud