Nývltová se brání: Hůlka není můj milenec!

Nývltová se brání: Hůlka není můj milenec!

Zpěvačka Kamila Nývltová (21) vehementně popírá, že by ji s Danielem Hůlou (42) pojily jiné, než přátelské a pracovní vztahy. Říká, že s Danem si dokonce stále vyká.

"Vážím si ho, je mnohem starší než já, nemůžu mu začít jen tak tykat. Párkrát jsme spolu někam šli a hned z toho bylo, že spolu chodíme, není to pravda," upřesňuje Kamila Nývltová.

A vysvětluje, že má zcela jiné starosti, než je láska. "Pokračuji ve studiu na konzervatoři, konečně jsem dala dohromady kapelu, chodím na angličtinu, na Broadwayi se vrací Kleopatra, jako host budu vystupovat na koncertním turné," říká.

A kdo si ji na šňůru vystoupení po vlastech českých pozval? "Dan Hůlka, líbí se mu, jak zpívám," prozrazuje Kamila.

Ani její divadelní kolegové se netají tím, že Danovi se líbí Kamila od první chvíle. Zároveň ale připomínají, že ještě na začátku roku zpěvák sliboval, že na svá vystoupení si vezme formaci 4 Ladies, tvořenou jeho tehdejší přítelkyni Šárku Vaňkovou, Míšou Noskovou, Leonou Černou a Terezou Zelinkovou z X Factoru.

Nakonec z toho ale sešlo. Se Šárkou se Dan rozešel, dokonce si vymínil, že s ní nebude v muzikálu Baron Prášil vystupovat v jednom přestavení.

ČTĚTE TAKÉ:Kubelková otočila: Raději se vdát, než žít na psí knížku!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud