Dokonalá Marilyn v době své největší slávy Zdroj: Profimedia.cz

Dokonalá Marilyn v době své největší slávy Zdroj: Profimedia.cz

Už tenkrát v ní zkušený fotograf viděl velký potenciál
Fotograv Joseph Jasgur si Marilyn všiml a nafotil s ní sérii na pláži
Toto jsou první profesionální fotky Marilyn, bylo jí 19 let Zdroj: Profimedia.cz
Marilyn Monroe zemřela 4. srpna 1962 Zdroj: profimedia a Archiv
13
Fotogalerie

Objevené lékařské záznamy dokazují: Marilyn měla plastiky. Prohlédněte si fotografie!

Mýtus přírodní krásy největšího sexsymbolu 50. a 60. let padl. Lékařské záznamy plastického chirurga Michaela Gurdina prokazují, že obličej Marilyn Monroe byl upraven pomocí plastických operací.

V padesátých letech minulého století nebylo běžné, že by si herečky nechaly vylepšovat tělo či obličej pomocí plastických operací. A pokud se tak stalo, snažily se fakt důsledně tajit. Krása musela být výhradně dílem přírody. Když by se něco takového provalilo, pravděpodobně by to hvězdu stálo kariéru.

Marilyn Monroe samozřejmě celou dobu tvrdila, že její krása je čistě přírodní. Nově objevené lékařské záznamy však prokazují něco jiného. Marilyn měla upravenou minimálě spodní část obličeje. Nejedná se o žádné dohady. Fakt dokazují rentgenové snímky z archivů plastického chirurga Michaela Gurdina. Marilyn měla „problém“ s nevýraznou bradou, takže si v roce 1950 nechala do čelisti voperovat implantát.

„Nikdo si skutečně nikdy nemyslel, že měla Marilyn Monroe plastickou operaci. Vždy se o tom jen spekulovalo. Lidé v její době si mysleli, že je tak přirozeně krásná, nechtěli by tomu věřit,“ uvedl Martin Nolan ze společnosti Julien‘s Auctions, kterému patří pozůstalost po Michaelu Gurdinovi.

Zda Marilyn podstoupila ještě nějaké další plastiky je předmětem spekulací. Porovnejte její dívčí fotografie s těmi, kdy už byla slavnou hvězdou, a udělejte si názor sami.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud