Ochotská skvěle vaří, ale chce být diplomatkou

Ochotská skvěle vaří, ale chce být diplomatkou

Moderátorku, herečku a modelku Míšu Ochotskou (25) známe z Pojišťovny štěstí, z nováckých Televizních novin, z kalendářů, které nafotografovala, i ze společenských večírků.

Nyní se provalilo, že se umí otáčet nejen ve světě kamer a fotografů, ale také v kuchyni. Je totiž výbornou kuchařkou.

"Když mě spisovatelka a moje přítelkyně Miroslava Besserová vyzvala, abych do její knihy Když hvězdy vaří dětem napsala některé ze svých receptů, byla to pro mne čest. Že umím vařit, to snad kromě ní a mých rodičů nikdo nevěděl," přiznala Míša Ochotská, která také tuto novou knihu receptů a rozhovorů se známými osobnostmi pokřtila.

S autorkou knížky se potkala v Moderátorské škole Jany Adámkové, kterou studovala. A byla to právě ona, kdo ji vyzval na casting role Ediny do televizního seriálu Pojišťovna štěstí, který vyhrála. "A od té doby se mi strašně změnil život," tvrdí Ochotská.

Jako malá holka milovala Míša párek v rohlíku. Teď si s chutí dá třeba podle svého receptu pikantní kuřecí paličky s limetkovou omáčkou.

Ochotská nyní pokračuje ve studiích diplomacie na Univerzitě mezinárodních vztahů.

"Od nového roku si chci magisterské studium rozšířit o doktorský titul. Myslím na budoucnost. Jednou bych ráda pracovala v diplomatických službách. Třeba v nich uplatním i to, že umím vařit," říká s úsměvem.


ČTĚTE TAKÉ:
Džínový svět!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud