Opomíjená tradice kapra na velikonočním stole

5 komentářů

salixmakyky
29. března • 9:21

To jsem nevěděla a není to špatný nápad asi to vyzkoušíme, nebráním se ničemu dobrému. Jen sehnat nějakého toho kapra, který se pro nás obětuje :-)

MACEŠKA
28. března • 18:18

I JÁ MÁM RYBU MOC RÁDA,V POSLEDNÍ DOBĚ JSEM MĚLA ALE SMŮLU NA ŠPATNÉ.BYLO TO TÍM,ŽE JSEM KOUPILA ZAMRAŽENÉHO,ALE ASI STARÉHO.JEDNOU JSEM OCHUTNALA LOSOSA A ZVÍTĚZIL.ALE I PSTRUH JE MOC DOBRÁ RYBA.JEN TROŠKU DRAŽŠÍ,ALE ZASE SI POCHUTNÁM A JÍM ZDRAVĚ.SNAD.

Marie
23. března • 10:17

Ja jsem byla v sobotu v Lyse nad Labem na vystave koni a zemedelec. A byl tam i stanek ryba domaci. S pritelem jsme ochutnali toho kapra na salveji a je vyborny, hned jsme si ho v nedeli udelali k obedu. Jen musim rict, ze sehnat kapra v obchode je umeni :o(.

finedays
20. března • 23:55

...to jsem nevěděl, jdu k vodě...

Harpie
20. března • 16:16

Tuto verzi o mniších a jejich stravě známe již dávno,kapr je skutečně výborná rybička,recepty vypadají lákavě,ale ten můj chlap miluje pouze klasiku-smaženého,ááách jóóó:-)

Doporučujeme

Články odjinud