5
Fotogalerie

Ordinace v růžové zahradě: Kdo se s kým dá dohromady?

Už za pár dní odstartují na televizních obrazovkách nové díly úspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě. I v roce 2017 dojde mezi jeho hrdiny k mnoha zvratům i životním překvapením. Na co všechno se můžete v Růžovce těšit?

Čestmír a Alena

Čestmír s Alenou to nebudou mít jednoduché. I když jim konečně spadl kámen ze srdce ve chvíli, kdy se ukázalo, že spolu nejsou pokrevně spřízněni, čekají je další překážky a romantických chvilek bude jen pomálu. Shodou neuvěřitelných náhod se jejich rodiny k sobě dostanou blíž, než by kdokoliv z nich potřeboval, a spustí se lavina nepředvídatelných událostí, které budou velkou zkouškou pro jejich čerstvý vztah.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 5

Ota a Marika

Ota má v hlavě pěkný guláš. Jeho pracovním životem otřásl Leoš Mára, který ho připravil o místo primáře, na druhou stranu by mohl nově nabytý volný čas využít ve prospěch své mladé rodinky. Doma má totiž krom Kateřiny i miminko Verunku, které má moc rád, a teď by se jim mohl i více věnovat. Ota však bojuje s novými city, které se snaží potlačit. Čím dál víc totiž propadá kouzlu kolegyně Mariky Lukáčové, a ačkoliv se jejich vztah snaží držet pouze na pracovní úrovni, svůj boj pomalu prohrává. Pere se v něm rozum a cit, ale Ota stále neví, co zvítězí…

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 5

David

Je jedna věc, kterou David Suchý neumí. Být sám. A přesně samota je teď to, co ho obklopuje, a tak se čím dál víc utápí v práci. Ani ta ho však zcela neodvede od smutných myšlenek. Ačkoliv se snaží udržet si vztah se svojí právní zástupkyní Naďou, příliš se mu to nedaří a stále jsou spíš jen kamarádi. Naďa totiž nemá zájem o vážnější vztah. David navíc postrádá své děti, které jejich matka Zdena odvezla do Ameriky. David neví, kudy kam. Jediné, co ví, je, že nechce být sám…

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 5

Darek a Lucie

Darek a Lucie prožívají po všech problémech, kterými si museli projít, pravou rodinnou idylku. Dcera Bětuška roste jako z vody a rodičům dělá radost. I její starší sestřička Gita ji skvěle přijala. Darek je nadšený, že má šťastnou a spokojenou rodinu, něco jeho radost ale přece jen kalí. Harmonické rodinné soužití totiž neustále nabourává zdravotní bratr Vilík, který je prostě všude. Právě kvůli němu začne mít Darek pochybnosti, které v něm hlodají víc a víc. Rodinný přítel si totiž všimne, že Bětuška se svou zrzavou kšticí se Darkovi vůbec nepodobá. Je opravdu její otec?

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 5

Běla

Běla to v novém roce bude mít opravdu těžké. Nedávno přišla o svoji kamarádku Lenku, která byla mimo jiné i dcerou kolegy Ženíška. Lenka podlehla rakovině. A právě rakovina Lenku a Bělu spojila dohromady. Ačkoliv byly každá jiná a nejdříve se vlastně nesnášely, boj s krutou nemocí sdílely spolu a byly si navzájem oporou. Běla nakonec nemoc překonala, nyní ale musí bojovat s dalšími životními nástrahami. Na chod ordinace je totiž úplně sama, jelikož kolega Ženíšek se po smrti dcery není schopen vrátit do práce. Aby toho nebylo málo, na pomoc je povolán Běly bývalý manžel Eduard. Běla se tak navíc musí vyrovnávat s jeho novou snoubenkou, kterou je o třicet let mladší a krásná lékařka Brigita.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud