Otci jsem zatajil otravu alkoholem, přiznal se Pavel Novotný

Otci jsem zatajil otravu alkoholem, přiznal se Pavel Novotný

Večírkový král, "protekční spratek" Pavel Novotný (29), se netají tím, že má rád alkohol. Pije vlastně i za otce, který je zapřísáhlým abstinentem. Petr Novotný (62) udělá jen jedinou výjimku za celý rok, na Silvestra si pravidelně o půlnoci přiťukne s manželkou čokoládovým likérem.

"Se mnou je to horší, i když jsem postupem času pití výrazně omezil. Práce je pro mě přece jen důležitější," svěřil se Pavel Novotný.



A s povzdechem konstatuje, že kalná rána opilcova rána jsou hrozná, a tak si už dává raději pozor. A hlavně nemíchá různé typy pití.



"Nejlepší lék proti kocovině je ráno vypít colu se sodovkou, nebo ještě lepší je před spaním se vyzvracet, ale to je trochu drastické," konstatoval Pavel.



A kajícně přiznal, že vůbec poprvé se opil, když mu bylo třináct, a to na škole v přírodě.



"Vsadil jsem se s kamarády, že vypiji láhev rumu. Dopadlo to hrozně. Odvezli mě do nemocnice s otravou alkoholem, bylo mi strašně špatně. Myslel jsem, že nepřežiju," zavzpomínal.



Za velký zázrak považuje i to, že škole i jemu samému se podařilo utajit příhodu před otcem.



"Oni se ho tak trochu báli, stejně jako já, takže se to táta nikdy nedozvěděl. Bylo by to strašné, nechci ani domyslet…" dodal Novotný junior.





ČTĚTE TAKÉ:
Andrea Kerestešová: Na modelku jsem už stará a chlapa pořád nemám!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud