Pětina mužů má tajnou emailovou adresu

Pětina mužů má tajnou emailovou adresu

Každý pátý muž má tajnou emailovou adresu, o níž jeho protějšek vůbec netuší. Ne vždy slouží ke skrývání nevěry, ale desetina takových schránek byla založena skutečně se záměrem užívat si tajné aférky.

Jiní pánové takto komunikují s bývalými, které jejich současné protějšky nesnesou. Nebo s kamarády a osobami, s nimiž chtějí styky tajit. Část mužů využívá tajný email kvůli skrývání financí.

Pět procent mužů dokonce vlastní tajný mobil či SIM kartu, jež používají při komunikaci s milenkami či milenci.

„Většina mužů tajný mobil nemá, ale sedmasedmdesát procent pánů přiznává, že maže raději všechny smsky, aby se protějšek nemohl nic dozvědět,“ tvrdí Mike Hodges ze softwarové společnosti BullGuard nabízející antivirové ochrany.

Pětina z mužů vlastnících tajný mobil má prý svědomí čisté, jenže má také pocit, že není třeba, aby partnerka věděla o všem a do všeho strkala nos. A pánové navíc reagují intuitivně na chování žen, pět procent z nich totiž dostane kopačky jen proto, že si jejich partnerka přečte něco nevhodného v jejich mobilu. Čtvrtina mužů si také maže historii v prohledávači, protože by u nich odhalení způsobilo ruměnec studu na tváři.

Doporučujeme

Články odjinud