Petr Konáš miluje kanadské žertíky!

Petr Konáš miluje kanadské žertíky!

Herec Petr Konáš (28) alias doktor Kosík z primáckého seriálu Cesty domů miluje smysl pro humor, ale za zasádrovaného kolegu doktora Vencla prý nemůže.

"Během natáčení mě napadá spousta čertovin, ale někdy je těžké je uskutečnit," svěřil se vítěz ankety o nejsympatičtějšího muže zmíněného seriálu.

Naštěstí pro něj má v Cestách domů pracovní tým smysl pro humor.

"A tak si tady můžu zrealizovat fóry, které bych si jinde dovolit nemohl," pochvaluje si herec, který má v běžném životě rád slovní přestřelky, dvojsmysly, metafory.

Petr Konáš zazářil už dříve v několika dílech seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hrál negativní postavu, lékaře hazardéra Roberta Šemberu. "Je pro mne zajímavé poslouchat názory lidí, pozorovat jejich reakce na moje kladné či naopak záporné role," tvrdí.

Podle jeho slov to ale vztah fanynek k němu naštěstí vůbec nemění.

"Po představení vždycky přijde banda holek nechat si podepsat programy a společně se vyfotit," chlubí se. Jen s humorem sobě vlastním si malinko povzdychl, že jsou všechny o hodně mladší než on.

Přestože je jedním z nejoblíbenějších seriálových herců, zůstává skromný. Pokládá za velkou čest spolupracovat s osobnostmi, jakými jsou například Jiří Adamec, Alois Švehlík nebo jeho seriálový tatínek Ladislav Potměšil.

Málokdo o něm ví, že je také domácí kutil. "Chalupa, dřevo a šroubky, to je moje," prozrazuje na závěr.




KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!






ČTĚTE TAKÉ:
I modelky mají celulitidu. A jakou!

Doporučujeme

Články odjinud