Plzeňák Karel Gott oblékl hokejový dres

Plzeňák Karel Gott oblékl hokejový dres

Blíží se konec roku a s ním i období, kdy vznikají nové kalendáře. Nejednomu z nich propůjčují své jméno i některé známé osobnosti, mezi nimiž je i náš několikanásobný zlatý slavík.

Karel Gott se proto postavil vedle Martina Straky a na chvilku si vyměnili role - Karel oblékl výstroj a Martin vzal do rukou mikrofon.

„Jedná se o benefiční kalendář, a já, jakožto fanoušek českého hokeje, jsem byl osloven, abych se k této benefici připojil. Mohu tím někomu pomoci, tak proč bych to neudělal. Budeme s Martinem Strakou na titulní straně kalendáře, a protože všichni vědí, že jsem se narodil v Plzni, mám na sobě plzeňský dres. To pro mě hodně znamená,“ říká s úsměvem Karel Gott.

Připravovaná dražba a prodej kalendáře by podle organizátora tohoto projektu, Libora Krasanovského, měly vynést až několik set tisíc korun. „Kolik peněz se nakonec podaří vybrat, bude záležet na odvaze dražitelů. Kdo má chuť a odvahu se dražby zúčastnit, ať mě kontaktuje na drazba@hosidekujem.cz a já mu rád pošlu pozvánku,“ vyzývá k dobročinnosti Libor Krasanovský.

Výtěžek z tohoto kalendáře poputuje na tři místa. Čtvrtinu peněz dostane Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci, čtvrtina půjde na Nadaci na ochranu zvířat, jejíž tváří je Marta Kubišová. Vzhledem k tomu, že dominantou kalendáře jsou zvučná jména českého hokeje, celá polovina vytěžených peněz půjde na podporu mládeže ledního hokeje.

Kalendář bude možné zakoupit na www.hosidekujem.cz, kde budou průběžně zveřejňovány i informace o vývoji tohoto projektu.

Foto: Kalendář – Jiří Pitrof

ČTĚTE TAKÉ:
Téměř 40letá Lakatošová nafotila hodně odvážné fotky

ČTĚTE TAKÉ:
Co přinese magické datum 21. 12. 2012?

Doporučujeme

Články odjinud