Podprsenková deprese

Podprsenková deprese

Chápete, milé dámy, že kdyby muži potřebovali stejné spodní prádlo jako ženy, t.j. nejen kousek hadříku dole, ale i vrchní díl, estetické cítětí žen by mohlo utrpět? Muži jsou maximalisti a i ten, který by pod trikem ukrýval místo prsou vyrážku, by navlékl podprsenku velikosti XXL, ovšem ve smyslu „proč z toho dělat problém“ by to poslední, co by řešil, byly nějaké vycpávky. Muži tudíž nemohou pochopit složitost výběru intimního prádla dle požadavku – musí padnout, držet a slušet.

A že to je někdy opravdu problém!Všude na ženy bafají rady, jak si vybrat zaručeně správnou velikost i tvar, ovšem velké procento z nich spadá zřejmě do kategorie „tady je každá rada drahá“ a nebohá žena pak vypadá, jako by pod tričkem ukrývala tajemství, o které nikdo nestojí.

Panička si to vyzkoušela na vlastní kůži. Ne, že by její prádelník neukrýval ještě funkční dosluhující model, ale chtěla potěšit sebe a páníčka. Navštívila vyhlášený obchod a doufala, že mezi dveřmi se jí kromě pozdravu dostane i dobré rady, jakou podprsenku vybrat. Radu dostala, ovšem o tom, zda byla dobrá, už ten den večer dost pochybovala. Ve chvíli koupě byla spokojená. Byla spokojená ona i paní prodavačka, když inkasovala více než tučný peníz.

Doma bylo ovšem nutno pěkný a drahý kousek vyzkoušet. Co čert nechtěl – nebo chtěl? Sotva si tu nádheru navlékla, přede dveřmi začal hartusit páníček vlekoucí domů nákup na oslavu. Klepal čelem o dveře a klel jak starý mořský vlk. Panička vypjala hruď a přihopkala rozverně ke dveřím. Shýbla se pro napěchované igelitové tašky, které páníček zřejmě dovlekl domů v zubech, protože i tak měl obě ruce plné a když se s taškami zvedla, zjistila, že namísto dvou prsou má najednou čtyři. Podprsenka nejen, že vnady netvarovala a nekrotila, ale ještě s radostí podporovala jejich zaječí úmysly.

Páníček si toho nevšiml, ale nemohl si též nevšimnout rozladěného paniččina výrazu. Když se dopídil příčiny, řekl, že v té staré se mu stejně líbila víc. Myslel to dobře a chtěl paničce zlepšit náladu. Což se mu nepovedlo. „Máš na mysli TU, která pamatuje dobu, když Enninka ještě byla na houbách? TU, která si díky letitému praní vody užila víc, než břehy omývané oceánem? Ty opravdu myslíš TU, za kterou bych získala nemalý peníz, kdybych se rozhodla ji zpeněžnit umístěním v muzejní sbírce?“ Páníček měl na mysli samozřejmě přesně TU. Nyní v roli zaskočeného džentlmena nevěděl, jaká by bývala byla správná odpověď a tak řekl, že úplně nejlepší podprsenka je žádná podprsenka a že panička vlastně ani žádnou nepotřebuje.

No, asi víte, jak žena nepotřebuje podprsenku, když její vnady byly po jistou dobu občerstvovací stanicí sladkého roběte a navíc naslouchají zemské přitažlivosti. Doběhnout autobus bez rizika, že vám poprsí vyrazí zuby je téměř nemožné.Panička to všechno ví a bez podprsenky nechodí, protože nechce být podezírána, že má tak velké břicho. Ale páníčkova odpověď ji potěšila i když jí bylo jasné, že se jedná o milosrdnou lež. Strčila novou podprsenku hluboko do šuplíku a prý ji vyndá jen když se bude mít tak dobře, že to bude k zbláznění a bude zapotřebí si vyrobit kousek deprese.

Vaše Eni

Doporučujeme

Články odjinud