Pomeje začíná nový život. S džíny od Vietnamců, novým bytem a bez ženské!

Pomeje začíná nový život. S džíny od Vietnamců, novým bytem a bez ženské!

Život v provizorních podmínkách je pro herce a producenta Jiřího Pomeje minulostí. Od 1. prosince mu přítel pronajal byt 1+1 v Praze. Exmanžel Ivety Bartošové tu hodlá začít nový život. A v příštím roce chce potkat i novou lásku.

"Mám konečně vlastní bydlení. Přítel Pavel Pásek mi pronajal byt. Je to malinký zařízený byteček," svěřil se Pomeje.

Vánoční výzdobu ale neřeší. Do bytu se chce nastěhovat až po Novém roce. Dává tak na radu kamaráda Petra Maláska, který kdysi prohlásil, že člověk s tímto datem může nejlépe začít nový život.

"A já to tak hodlám udělat. Pro mě nový život začal už teď, ale 1. ledna začne i s novým bytem. Do budoucna bych taky rád našel novou lásku," přiznal Jiří.

Po jeho boku se zatím žádná žena nevyskytuje a ani výhledově se prý nic nerýsuje. Pomeje neumí nic rychle utnout, vždycky mu trvá dlouho oprostit se od minulosti a zapomenout. Ačkoliv mu média čas od času přiřazují jména různých zpěvaček, nic údajně není pravda.

Jiřího nyní zaměstnává Michal David, jehož vánoční koncert produkuje, připravuje i Davidovo turné na příští rok. Také chce v létě natočit film ve spolupráci s přítelem Pavlem Páskem.

Nejrůznější nabídky a různorodá práce mu prý pomáhaly přežít v nedávném nelehkém období.

"Teď už mám v hlavě klid, jsem šťastný a svobodný, dělám si, co chci. Vracím se zpátky a dělám svou práci," tvrdí Pomeje.

Že dnes nemá v čem chodit, údajně neřeší. "Mám jen jednu tašku osobních věcí a s nimi si musím vystačit. Snad si postupně něco nakoupím. Nezáleží mi na značkových věcech. Když někde moderuju, dostanu nějaký kus hadru a doplním ho džíny od Vietnamců," prozradil Pomeje.


ČTĚTE TAKÉ:
Outfit ve stylu Gossip Girl!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud