Ponořte se do grilování se Zdeňkem Pohlreichem

Ponořte se do grilování se Zdeňkem Pohlreichem

Léto se nám blíží mílovými kroky. Grilovací sezóna byla již zahájena. Máte také rádi chutné masíčko z grilu? Chcete si jej připravit ještě lépe a neobvyklým způsobem? Právě pro vás Zdeněk Pohlreich vydal knihu „Grilování“, ve které vám poví naprosto vše o grilovacím světě. Nažhavte gril a pusťte se do čtení!

Zdeněk Pohlreich je uznávaným šéfkuchařem proslaveným pořady Ano, Šéfe!, Teď vaří šéf!, Vařte jako šéf!, Rozpal to, šéfe! či Šéf na grilu. Svým kuchařským uměním a perfektními, promyšlenými podnikatelskými plány pomohl spoustě restaurací k dosažení vyšší úrovně. Rád vaří s čerstvými potravinami, svěže a především čistě. Nemá rád jakékoliv umělé přísady. V knize „Grilování“ vás provede vzrušujícími vůněmi, tajuplnými chutěmi a praktickými informacemi ze světa grilu.

140 nejbáječnějších receptů

Zdeněk Pohlreich vás ve své nové knize vyzve k vyzkoušení stovky osvědčených receptů, nad kterými budete oblizovat své mlsné jazýčky. Nechybí ani 40 úplně nových senzačních jídel, které byly doplněné a upravené. Grilovací sezóna teprve začíná. Vy tak s knihou „Grilování“ získáte hned 100 + 40 důvodů, proč se do ní pustit s tou největší vervou.

Se Zdeňkem budete na gril experti

Možná si říkáte, že v grilování jste naprostí mistři. Jakmile se ovšem začtete do knížky „Grilování“ dozvíte se spoustu nových a zajímavých informací o grilování. Se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem se naučíte perfektně připravit ryby, mořské plody, ovoce i zeleninu. Ovládnete veškeré taje ohně a osvojíte si různé grilovací metody. Přínosné pro vás budou i informace o méně obvyklých surovinách či způsobech přípravy.

Z receptů rovnou pro potraviny

Nejnovější kniha „Grilování“ od Zdeňka Pohlreicha je praktickou a přehlednou ukázkou těch nejlepších receptů pro grilovací sezónu. Doplňují ji QR kódy, se kterými si zajistíte snadný a rychlý nákup. Brzy si tak zamilujete samotnou knihu a především jídla, která podle ní připravíte. Vzhůru ke grilům a nechte si chutnat!

Knihu můžete koupit na kniha.cz.

Doporučujeme

Články odjinud