Posedlost úspěchem

Posedlost úspěchem

Nová kniha českého autora Ivo Tomana vás navede k porozumění faktu, co vlastně znamená „mít úspěch“ - což je první krok úspěchu samotnému.

V dějinách narazíme na mnoho příběhů, kdy podceňovaní outsideři a životní ztroskotanci překvapivě zvítězili nad jasnými favority. Nejen v průběhu historie, ale v současnosti, ve vlastním okolí, pozorujeme selhání těch, kteří podle všech předpokladů měli vyhrát. Proč je tomu tak?

Co vlastně znamená mít úspěch? Co všechno jsme ochotní kvůli uznání okolí a uspokojení z vlastních výsledků obětovat? Existují hranice, kdy je úspěch žádoucí a kdy už je destruktivní a spálí vše kolem? Odpovědi se dozvíte v nové knize Ivo Tomana Posedlost úspěchem.

Ivo Toman, autor knihy, je sám úspěšným podnikatelem. Musel se vyrovnat s výrazným zdravotním handicapem, sám zažil v pracovním i osobním životě velmi těžká období. Díky obdivuhodné píli, vůli a odvaze postavit se problémům, jak vnitřním, tak i vnějším, vše překonal a nyní se snaží své poznatky předávat dál. Pořádá motivační kurzy a školení v oboru osobního rozvoje. Píše knihy, nahrál několik vzdělávacích audio a video programů. Je také moderátorem pořadu O úspěchu s úspěšnými.

Klepněte pro větší obrázek

Více informací o knize Posedlost úspěchem najdete zde:

Doporučujeme

Články odjinud