Potřebovala bych mladší kosti a paměť, ne plastiku, prozradila Jana Paulová

Potřebovala bych mladší kosti a paměť, ne plastiku, prozradila Jana Paulová

Herečku, ale také zpěvačku a moderátorku Janu Paulovou (55) jsme zastihli na otevírání nové pražské estetické kliniky. "Jsem tu jako host, ne objekt léčby nebo úpravy zevnějšku. Tohle ráda přenechávám jiným, potřebnějším," okamžitě vysvětlila herečka.

Jak se svěřila, poránu se sice do zrcadla už moc nedívá, ale že by si z vlastní vůle musela nechat do sebe řezat nebo se podrobovat nejrůznějším zákrokům, na to se má příliš ráda.

"Chápu ženy, které do podobných zařízení chodí, ale já tu potřebu necítím. Sice se povídá ´nikdy neříkej nikdy´, ale na pořadu dne to rozhodně nemám," kategoricky říká Paulová.

Jako každá zvědavá žena si nechala metody zkrášlování podrobně vysvětlit a popsat, dokonce zapózovala na křesle, ale tím pro ni návštěva kliniky skončila.

Jak se Jana svěřila při odchodu, prý by potřebovala spíš omladit kosti a zapracovat na pohybovém aparátu, než si nechat "rekonstruovat" obličej. "Občas mě tu a tam píchne, nebo něco zabolí, ale snáším to hrdinně. To patří k věku. A také bych uvítala trošku zlepšit paměť. Když se učím roli, text mi už leze do hlavy hůře, než za mlada," uzavřela Jana Paulová s úsměvem.



ČTĚTE TAKÉ: Už zase se mnou (ne)chce spát!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud