" }
Předvánoční pečení, dekorace a mikulášské hračky

Předvánoční pečení, dekorace a mikulášské hračky

Zima klepe na dveře a blíží se nejkrásnější svátky v roce. Připravte se na ně spolu s námi. Přinášíme vám kolekci zimních dekorací pro zkrášlení vašeho domova i pomůcky, se kterým bude pečení cukroví doslova hračka.´

A aby nejmenším rychleji předvánoční čas utíkal, máme pro ně krásné dřevěné hračky.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? V průběhu celého roku vám Tchibo týden co týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které vás zaujmou svým propracovaným designem, kvalitou i funkčností. V každé kolekci naleznete asi třicet novinek, které jsou vzájemně sladěné a vždy za dostupné ceny. Naše výrobky si zkrátka zamilujete.

Každý týden nový svět
Témata jednotlivých kolekcí se průběžně mění v závislosti na ročním období a pokrývají všechny oblasti každodenního života. Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.



Tento týden jsme pro vás připravili kolekci, která vás odvede od každodenního shonu zpět k vašim nejbližším. Při vánoční výzdobě svého domova zapomenete na stres a své obvyklé starosti. Dopřejte si proto chvíle odpočinku při přípravách na nejkrásnější svátky v roce. Vánoce se blíží a s námi na ně budete perfektně připraveni.

Sada vykrajovátek a razítek na cukroví a Dřevěný vláček se zvířátky

Nakupujte už nyní
Všechny tyto výrobky a mnohé další si můžete koupit v e-shopu http://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" target="_blank"> www.tchibo.cz již od 3. 11. 2010 a také v týdnu od 8. listopadu 2010 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech obchodních řetězců. Navštivte náš e-shop a přesvědčte se sami, že si z naší bohaté nabídky pro tento týden vyberete. Pouze v e-shopu můžete nakupovat výrobky z kolekce, která se v obchodech Tchibo a prodejních místech objeví až další týden. Není nic snazšího než nakupovat z pohodlí svého domova.

Získejte dárkovou poukázku na nákup v e-shopu http://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" target="_blank"> v hodnotě 109 Kč. Stačí potvrdit Vaši e-mailovou adresu na http://www.tchibo.cz/subscribeNewsletter?wbdc=zgnL6MehBl" target="_blank"> této stránce.

A nezapomeňte! Příští středu soutěžíme znovu s novou kolekcí od firmy Tchibo!

Informace o soutěži:
Termín soutěže: 3. - 9. listopadu 2010
Ceny:
1. místo 1 000 Kč
2. místo 600 Kč
3. místo 300 Kč
4. místo 300 Kč
5. místo 300 Kč

Soutěžíme o 5 poukazů v celkové hodnotě 2 500 Kč, které lze využít při nákupu na http://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" target="_blank">.



Vyhrává 20., 40., 60., 80. a 100. správná odpověď.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud