Rady ptáky Loskutáka bude uvádět nový moderátor. Na kterého populárního herce se můžete těšit? | Zdroj: Archiv TV Nova

Zdroj: Archiv TV Nova

Rady ptáky Loskutáka bude uvádět nový moderátor. Na kterého populárního herce se můžete těšit?

Pořad Rady ptáka Loskutáka, který diváky TV Nova provází novými trendy a nápady z oblasti kutilství, zahradničení nebo například vaření již od roku 2001, se dočkalo zásadní změny a to nového moderátora. Kdo nahradí sourozence Gondíkovy?

S novou sezonou pořadu Rady ptáka Loskutáka se divákům kromě nových rubrik, dekorací a grafiky představí také nový moderátor. Tím se stal moderátor a herec Petr Rychlý, který má podle svých slov k pořadu velice blízko:

„Myslím, že mám s pořadem spoustu společných bodů. Postavil jsem dům za Prahou a všichni co máme dům víme, že na domě je pořád co dělat, zlepšovat a opravovat. Jako správný ješitný chlap chci většinu oprav a vychytávek udělat sám. V současné době jsem hrdý na mnou natřený dřevěný plot. Moc se těším na reakce diváků, na jejich nápady, postřehy a rady. Těším se i na to, že se něčemu přiučím a dokážu sám sobě i divákům, že i herec může být při dobré konstelaci zručný,“ sdělil Petr.

„Jsme moc rádi, že vedle role Čestmíra Mázla můžeme Petra přivítat také v jeho nové roli moderátora kutilského pořadu.Věříme, že je Petr tou správnou volbou a do pořadu přinese mnoho zajímavých zkušeností i podnětů,“ dodala Lucia Kršáková, ředitelka vlastní tvorby.

Premiérový díl Rad ptáka Loskutáka s Petrem Rychlým uvidíte už tuto sobotu 21. února od 17 hodin.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud