Recept Anife na partnerské štěstí? Kus žvance a tolerance

Recept Anife na partnerské štěstí? Kus žvance a tolerance

Recept tanečnice a herečky Anife Vyskočilové (36) na spokojené partnerské soužití je jednoduchý: "Pořádný kus žvance a velká tolerance!"

"Základem je dobré jídlo a teprve pak můžeme jednat o dalším životě. A abych mohla v manželství ještě více fungovat, musím tolerovat svého partnera," přiznala Anife Vyskočilová.

Tolerovat své partnery se prý Anife nikdy moc nedařilo. Zato nakupovat jí jde skvěle. Neustále má plnou ledničku jídla. Snad proto, že trpí takzvaným poválečným syndromem. Řídí se totiž heslem, že dnes máme, ale zítra už třeba nebude.

Tvrdí, že nechce nechat své blízké za žádných okolností o hladu. A nejraději je i samu sebe přecpává slovenskými haluškami s brynzou. Patrně z tohoto důvodu vyrazila před časem na liposukci, o níž se následně vyjádřila, že ji vlastně nepotřebovala.

Dle názoru bývalé manželky herce Ivana Vyskočila (64) by si partneři měli rozumět nejen u jídelního stolu, ale i po fyzické stránce.

"Když v ložnici štěstí nefunguje, můžeme ho vyhodit do krabice. Lidé se musejí přitahovat, muž i žena by měli mít dojem, že je ten druhý hezký. Mělo by se jim neustále líbit i společné milování," zamýšlí se osmanská Turkyně.

Manželské štěstí není podle Anife jen fráze. V jejím případě je třeba, aby partner respektoval i její národnost a odlišné náboženství.

"Můj partner musí vědět, že se po zadku nepoplácáváme na ulici, že každému neříkáme KOČIČKO, a že každému nechválíme kravatu. Ivan mi toleroval úplně všechno, ale já jemu ne," svěřuje se Anife Ismet Vyskočilová Hassan.

ČTĚTE TAKÉ:
Bartošová přísahá: Žádná exekuce neexistuje!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud