Renata Langmannová: Užívá si s přítelem na Krétě! Bude svatba?

Renata Langmannová: Užívá si s přítelem na Krétě! Bude svatba?

Křehká kráska Renata Langmannová (24) není žádné ořezávátko a hned tak se ničeho nezalekne. Na Policejní akademii ukončila bakalářské studium a bude pokračovat, aby získala magisterský titul. Ovládá karate a má zbrojní pas.

"Teď jsem právě na Krétě, kde si vysloveně užívám dovolenou," svěřila se Česká Miss 2006, když se projížděla autem po řeckém ostrově se svým přítelem.

Ctitelé by se tam našli, ale hlídá ji její partner Ondřej. Ani si s sebou nevzala pistoli, tu má prý doma spíše pro radost, i když je vycvičena ve střelbě. Pistole je červená se zlatým monogramem RL a symbolem lva, který je Renatiným astrologickým znamením. Však je také kráska Langmannová tváří České zbrojovky.

"Měla jsem celý rok nabitý prací, také si musím odpočinout a nic nedělat," řekla Renata, která je v zahraničí velmi vyhledávanou modelkou. Červenec prožila v Miláně, kde šla z přehlídky do přehlídky. Módní tvůrci si ji vyžadují také často v Německu a ve Španělsku.

"Až se vrátím, čeká mě Brno, poprvé budu na veletrhu vystupovat na módních přehlídkách. A šestnáctého srpna se chystám pořádně oslavit své pětadvacetiny. Na svatbu zatím nemyslím," vzkázala Renata Langmannová z Kréty svým českým ctitelům.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Plekanec a Vondráčková: Čekají kluka, nebo holku?!

Doporučujeme

Články odjinud